czwartek, 30 marca 2017

Coconut milk(Da coconut nut is a big fat nut)

I'm starting to be a proffesional when it comes to making vegan milk... I present to you this delicious vegan coconut milk, made from fresh coconut :)

Zaczynam być profesjonalistą, kiedy chodzi o robienie domowego wegańskiego mleka... Prezentuję wam wegańskie mleko kokosowe, zrobione z świeżego kokosa :)


Ingredients:
One brown coconut
350 ml (1 1/2 cups) of boiling water

Składniki:
Jeden brązowy kokos
350 ml (1 1/2 szklanki) wrzątku


Break the coconut in halves, saving water in it. Peel it from all the skin, chop roughly the meat and blend with saved coconut water and 350 ml of boiling water for at least 5 minuts. Strain it through cheesecloth, wring it to a bowl and pour it to a bottle, Keep in a fridge up to 3-4 days(it won't last that long anyway). It will separate, to fix it just mix it with a teaspoon. This recipe should make about 1/2 l of milk. Enjoy!

Rozłam kokosa na połówki, zachowując wodę. Obierz go z skorupy i skórki, pokrój i blenduj z zachowaną wodą i wrzątkiem przez przynajmniej 5 minut. Przesącz przez gazę, wyżmij do miski, przelej do butelki i trzymaj w lodówce przez 3-4 dni(i tak tyle nie wytrzyma). Rozwarstwi się, żeby to naprawić, po prostu wymieszaj je łyżeczką. Z tego przepisu powinno wyjść 1/2 litra/ Smacznego!


Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz