Anybody could easily say that I'm seriously obsessed with fruits. One of the easiest and most delicious recipies is a smoothie bowl- bowl of delicious, creamy, fruity and ice-cold cream. Not to mention, it's sugarfree... The tricky thing are the proportions- it's easy to add too big or too small amount of liquid. For this one you'll need:
1 large ripe banana
3 ripe kiwi fruits
2 tbsp of water
1 tsp of agawa syrup
crushed nuts, almonds,popped seeds, cocoa nibs or chia seeds for garnish
Peel the banana, slice and freeze overnight. Do the same with 2 kiwi fruits. Blend frozen bananas and kiwis with one peeled raw kiwi half, agawa syrup and water until pale and smooth. Plac in a bowl, decorate with kiwi rose and garnish with nuts and seeds.
Każdy mógłby powiedzieć, że mam obsesję na punkcie owoców. Jeden z najłatwiejszych i najsmaczniejszych przepisów to miska smoothie owocowego, pełna słodkiego, chłodnego i odświeżającego kremu. W dodatku jest bez dodatku cukru... Ta skomplikowana część to proporcje- łatwo jest dodać minimalnie zbyt mało lub zbyt dużo płynu. Do tego śniadania będziesz potrzebować:
1 dużego, dojrzałego banana
3 dojrzałe owoce kiwi
2 łyżki wody
1 łyżeczka syropu z agawy
kruszone lub ekspandowane nasiona, orzechy lub ziarna
Obierz banana, pokrój i zamróź. Zrób to samo z dwoma owocami kiwi. Po nocy w zamrażarce zblenduj na gładką i puszystą masę z wodą, połówką obranego trzeciego kiwi i syropem. Przybierz różą z drugiej połówki i kruszonymi bakaliami.
Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz