środa, 15 marca 2017

Vegan sugarfree kiwi smoothie bowl(just something really fast but also delicious af)


Anybody could easily say that I'm seriously obsessed with fruits. One of the easiest and most delicious recipies is a smoothie bowl- bowl of delicious, creamy, fruity and ice-cold cream. Not to mention, it's sugarfree... The tricky thing are the proportions- it's easy to add too big or too small amount of liquid. For this one you'll need:
1 large ripe banana
3 ripe kiwi fruits
2 tbsp of water
1 tsp of agawa syrup
crushed nuts, almonds,popped seeds, cocoa nibs or chia seeds for garnish
Peel the banana, slice and freeze overnight. Do the same with 2 kiwi fruits. Blend frozen bananas and kiwis with one peeled raw kiwi half, agawa syrup and water until pale and smooth. Plac in a bowl, decorate with kiwi rose and garnish with nuts and seeds.

Każdy mógłby powiedzieć, że mam obsesję na punkcie owoców. Jeden z najłatwiejszych i najsmaczniejszych przepisów to miska smoothie owocowego, pełna słodkiego, chłodnego i odświeżającego kremu. W dodatku jest bez dodatku cukru... Ta skomplikowana część to proporcje- łatwo jest dodać minimalnie zbyt mało lub zbyt dużo płynu. Do tego śniadania będziesz potrzebować:
1 dużego, dojrzałego banana
3 dojrzałe owoce kiwi
2 łyżki wody
1 łyżeczka syropu z agawy
kruszone lub ekspandowane nasiona, orzechy lub ziarna
Obierz banana, pokrój i zamróź. Zrób to samo z dwoma owocami kiwi. Po nocy w zamrażarce zblenduj na gładką i puszystą masę z wodą, połówką obranego trzeciego kiwi i syropem. Przybierz różą z drugiej połówki i kruszonymi bakaliami.


Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz