piątek, 24 marca 2017

Vegan arugula pesto (Never really liked arugula but this thing is delicious)


I never really liked arugula until i made this pesto... It turned out to be one of the best things I made in the long time. It's delicious with pasta or as a topping for sandwiches.

Nigdy naprawdę nie lubiłem rukoli... Dopóki nie zrobiłem tego pesto. Jest jedną z najlepszych rzeczy, jakie wyszły z mojej kuchni od dłuższego czasu. Jest przepyszne do makaronu albo jako dodatek do kanapek.


You'll need:
2 cups of arugula
3 tsp of roasted sunflower seeds
2 tsp of lemon juice
2 tsp of oliveoil
1 tbsp of salt
2 garlic cloves
more oliveoil

Będziesz potrzebować:
2 szklanek rukoli
3 łyżek prażonych nasion słonecznika
2 łyżek soku z cytryny
2 łyżek oliwy
1 łyżeczki soli
2 ząbków czosnku
więcej oliwy


Just blend it all together. You can use roasted walnuts, almond flakes or pumpkin seeds instead of sunflower seeds. Store it in the fridge in a jar under some oliveoil up for a week.

Po prostu to zblenduj. Możesz użyć prażonych orzechów włoskich, płatków migdałów albo nasion dyni zamiast ziaren słonecznika. Przechowuj w lodówce w słoiku pod warstwą oliwy do tygodnia.


Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz