wtorek, 9 maja 2017

Vegan almond parmesan(It's not really a recipe, but still)

Well, it's not really a recipe, but still... Vegan parmesan can be used to anything- pasta, casseroles or sandwiches. It's really tasty and simple to make. And that's it.

To nie jest do końca przepis, ale nadal... Wegańskiego parmezanu można używać do wszystkiego- makaronów, zapiekanek czy kanapek. Jest bardzo smaczny i bardzo prosty do zrobienia. I to w sumie tyle.





You'll need:
5 tbsp of almond flakes(70 g)
1 tbsp of nutritional yeast(you'll find the recipe here)
1/2 tbsp of garlick powder
1 tsp of salt

Będziesz potrzebować:
5 łyżek płatków migdałów
1 łyżki płatków drożdżowych(przepis znajdziesz tutaj)
1/2 łyżki granulowanego czosnku
1 łyżeczki soli


Just roast almonds and blend everything for a crumbly powder. And keep in a dry and cool place for up to the month.

Po prostu podpraż migdały i zblenduj wszystko na grudkowaty proszek. I trzymaj w suchym i chłodnym miejscu do miesiąca.

Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz