piątek, 12 maja 2017

Cashew milk(One of the most universal vegan milks to make)

This cashew milk is all you need: simple, delicious and universal. Perfect with everything or plain as a drink. And really, really easy to make.

To mleko z nerkowców jest wszystkim, czego potrzebujesz: Jest proste, uniwersalne w wykorzystaniu i przepyszne. I bardzo, bardzo proste ;)





You'll need:
1/2 cup of cashews
2 cups of water
2 tbsp of agawa syrup
pinch of salt

Będziesz potrzebować:
1/2 szklanki nerkowców
2 szklanek wody
2 łyżek syropu z agawy
szczypty soli





1. Soak the cashews overnight
2. Blend them with everything
3. Strain through cheesecloth, wring and enjoy!
4. Keep in the fridge for up to the week

1. Namocz nerkowce przez noc
2. Zblenduj je z wszystkim
3. Przesącz przez gazę, porządnie wyżmij i smacznego!
4. trzymaj w lodówce do tygodnia




Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz