środa, 26 kwietnia 2017

Vegan chocolate mousse(Three-ingredient, decadent vegan dessert)

Well, this recipe is just as simple as it's delicious. It's perfect- fudgy, rich and chocolatey. As it takes about ten minuts to make, let's get to it.

Ten przepis jest równie prosty, jak pyszny. Jest perfekcyjny- lekki, kremowy i aromatyczny. I jego zrobienie zajmuje koło 10 minut czasu, więc od razu przejźmy do przepisu.





For 4 1/2 cup portions you'll need:
juice from 2 chickpea cans(each 400 g)
160 g of good quality dark 70 % chocolate
pinch of salt

Do czterech porcji po 125 ml(1/2 szklanki) potrzebujesz:
wody z 2 puszek cieciorki(po 400 g)
160 g dobrej jakości gorzkiej czekolady 70%
szczypty soli





Beat aquafaba until it forms stiff peaks. Melt the chocolate, cool it down and mix half of the beated aquafaba with chocolate with a spoon. Mix in second part of foam, season with salt and pour to glasses. Put to fridge for at least an hour and enjoy! You can decorate it with edible flowers, crushed pistachios, chilli flakes, dark chocolate swirls, cocoa nibs, pomegranate seeds or roasted sesame seeds.

Ubij aquafabę na sztywno. Roztop czekoladę, ostudź ją i delikatnie zmieszaj z połową piany łyżką. Wmieszaj drugą część piany do masy, przyprawiając solą. Wlej do szklaneczek i wstaw do lodówki na przynajmniej godzinę, i smacznego! Udekoruj jadalnymi kwiatami, płatkami chilli, kruszonymi pistacjami, ziarenkami granatu, prażonym sezamem, kruszonym ziarnem kakaowca albo wiórkami czekoladowymi.





Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz