wtorek, 25 kwietnia 2017

Vegan mac and cheese(This nutritional yeast powder left me buzzed)

After my first bite I thought: How? How can it be this delicious, this creamy and rich? This comforting, cheesy and yummy? It's damn improvised vegan cheese sauce with pumpkin and cashews... But here it is. 8-ingridient(including salt) scrumptious vegan mac and cheese. It's gonna get back to your kitchen regularly, I promise. And the best thing is, that it's really healthy- made with no additional fats. You can even use homemade nutritional yeast from my recipe. It's the secret of the sauce. Anywa, here's how to make it:

Po pierwszym kęsie pomyślałem: Jak? Jak to może być tak dobre, kremowe i aromatyczne? Tak pyszne, zdrowe i proste? To tylko improwizowany makaron z wegańskim sosem serowym z dyni i nerkowców... Ale oto jest 8-składnikowy(włącznie z solą) "macaroni and cheese". Obiecuję, że będzie wracał do Twojej kuchni regularnie. I najlepsze w nim jest to, że jest po prostu bardzo zdrowy- bez żadnych dodatkowych tłuszczów. Płatki drożdżowe możesz zrobić według mojego przepisu. Są one jego rdzeniem, warto więc, żeby były jak najlepszej jakości. W każdym razie, oto jest przepis:





For 4-5 bowls you'll need:
500 g of macheroni pasta
500 g of peeled and cut pumpkin
4 garlick cloves
4 tsp of nutritional yeast
100 g of cashews(soaked)
1/2 tsp of nutmeg
1 tsp of dijon mustard
salt

Dla 4-5 osób potrzebujesz:
500 g makaronu macheroni
500 g obranej i pokrojonej dyni
4 ząbków czosnku
4 łyżeczek płatków drożdżowych
100 g namoczonych nerkowców
1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej
1 łyżeczki musztardy dijon
soli





Just cook the pumpkin, boil pasta in hot and salted water and blend all ingredients excluding macaroni until smooth. Season with salt. Mix with pasta and transfer to bowls. Sprinkle with black sesame, parsley or with nothing at all... And enjoy this rapid recipe for vegan mac and cheese!

Po prostu ugotuj dynię, zrób to samo z makaronem w wrzącej i osolonej wodzie i zblenduj wszystkie składniki oprócz makaronu na gładką masę. Przypraw solą. Zmieszaj wszystkie składniki i przełóż do misek. Posyp natką pietruszki, czarnym sezamem, albo niczym, jak wolisz... I smacznego!




Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz