Hi! As you might have noticed, I make vegan milks every thursday, but this time I was a little bit late, for what I'm sorry. This time it's almond milk- might be the tastiest one yet. here's how to make it:
Hej! Jak mogliście zauważyć, robię wegańskie mleka każdego czwartku, ale tym razem się nieco spóźniłem, za co przepraszam. Tym razem jest to mleko migdałowe- może być, że najsmaczniejsze, jakie robiłem dotąd. Oto, jak je zrobić:
Proportions:
1 cup of dry almonds
2 cups of clean water + more for soaking
1-2 tbsp of agawa syrup
Proporcje:
1 szklanka suchych migdałów
2 szklanki wody + więcej do namaczania
1-2 łyżki syropu z agawy
Soak almonds overnight. Drain them from water and blend with clean water. Pour through a cheesecloth, wring and season with agawa syrup. I prefer it sweeter, as I use it to make breakfasts, but you can add only 1 tbsp of sweetener. You can keep it in fridge up to 4 days.
Namocz migdały przez noc. Odsącz wodę, zblenduj z pozostałą wodą i przesącz przez gazę. Wyżmij porządnie i dopraw syropem z agawy. Wolę je słodsze, jako że używam go do robienia śniadań, ale możesz użyć tylko 1 łyżki słodziku. Trzymaj w lodówce do 4 dni.
Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz