piątek, 9 czerwca 2017

Wallnut milk(I think, there is no nut that would make a bad milk)

I don't really like wallnuts, but this milk tastes different. Yeah, you'd say it's a wallnut milk, but it has just a slightly bitter aftertaste of theese nuts and it's really creamy, almost buttery... You need to try this one.

Nie przepadam za orzechami włoskimi, ale mleko z nich zrobione traci ich charakterystyczną gorycz, zachowując ją w ilości tylko dodającej mu głębi smaku. Oprócz tego jest też bardzo kremowe, prawie że śmietankowe... Naprawdę musisz go spróbować ;)





You'll need:
1/2 cup of wallnuts
2 cups of water plus more for soaking
1-2 tbsp of agawa syrup
1/2 tsp of cinnamon
pinch of salt

Będziesz potrzebować:
1/2 szklanki orzechów włoskich
2 szklanek wody plus więcej do namaczania
1-2 łyżek syropu z agawy
1/2 łyżeczki cynamonu
szczypty soli





Soak the wallnuts overnight. Blend everything together and strain through cheesecloth. Keep in the fridge for up to 4 days. Enjoy!

Namocz orzechy przez noc. Zblenduj wszystkie składniki i przesącz przez gazę. Trzymaj w lodówce do 4 dni. Smacznego!





Don't forget to check my Instagram account! https://www.instagram.com/dr.mossylawn/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz